هر آن چیز که باید در مورد استارتاپ بدانید | کامل ترین مقاله اینترنت در مورد startup

تا به حال فکر کرده اید برای خود یک کسب و کار شخصی داشته باشید؟ یا بهتر است بگوییم دوست دارید به جای کار کردن برای دیگران برای خودتان کار کنید؟ وقتی به این فکر برای کسب و کار خود بیوفتید پای استارتاپ ها به میان می آید. در دنیای مدرن امروز که تکنولوژی و اینترنت حرف اول را می زند استارتاپ ها یکی از داغ ترین و جنجالی ترین موضوع ها می باشد و کمتر کسی است که درباره آن نداند. یوتیوب، فیسبوک، اسنپ، علی بابا و … همه استارتاپ هایی هستند که با هدف های خاصی به وجود آمده اند. به طور کلی هدف هر یک از استارتاپ ها نوآوری می باشد تا افراد برای ادامه زندگی خود راحتی و رفاه را تجربه کنند. به همین منظور در ادامه با ما همراه باشید تا کمی بیشتر در مورد استارتاپ ها صحبت کنیم تا بتوانید سیر تا پیاز استارتاپ ها را قورت بدهید و در قدم های بعدی برای خود یک استارتاپ راه اندازی کنید.

 

۱.معنی استارتاپ
۲.استارتاپ چیست ؟
۳.ویژگی ها و تعریف استارت آپ
۴.واژگان و اصطلاحات استارتاپی
۵.مراحل شکل‌گیری و تکامل یک استارت آپ
۶.تفاوت استارت آپ و کسب و کار
۷.شباهت استارتاپ با شرکت نوپا
۸.چه زمانی یک شرکت دیگر استارتاپ محسوب نمی‌شود؟
۹.چگونه استارتاپ بسازیم؟
۱۰.انواع استارت آپ با ذکر مثال
۱۱.دسته بندی استارت آپ ها
۱۲.لیست مشاغل استارتاپ
۱۳.آموزش فاندر ها در استارتاپ
۱۴.هنر مدیریت استارت آپ بدون جذب سرمایه
۱۵.اصول راه اندازی استارتاپ‌
۱۶.استارت آپ موفق یعنی چه ؟
۱۷.اشتاباهات مرگبار در استارت آپ ها
۱۸.استارتاپ های ایرانی
۱۹.استارت آپ های خارجی
۲۰.چالش ها و فرصت های استارتاپ ها در ایران
۲۱.ویزای استارتاپ
۲۲.استارتاپ چیست pdf (بهمراه لینک دانلود)

 

 

معنی استارتاپ

استارتاپ دارای یک معنی می باشد اما هر فرد و انجمنی برای آن یک معنی در نظر گرفته است. معنی انگلیسی کلمه استارتاپ در دنیا یک شرکت نوپا می باشد که براساس این تعریف یک استارتاپ باید حتما در حوزه فناوری های نوین باشد. دیکشنری وبستر معنی استارتاپ را یک کسب و کار جدید می داند که بر اساس این تعریف دامنه شغل های استارتاپی بسیار گسترده است.
با این تعاریف اگر شما یک مغازه یا فروشگاه کوچک اینترنتی هم داشته باشید و در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام یا اینستاگرام فعالیت کنید به این معنی است که یک استارتاپ تاسیس کرده اید. در این بین اگر به یک سری موارد دقت داشته باشید می توانید این مغازه یا فروشگاه کوچک اینترنتی خود را از یک استارتاپ کوچک به یک استارتاپ بزرگ تبدیل کنید تنها کافیست اطلاعات مفیدی در این خصوص داشته باشید.

 

استارتاپ چیست؟

استارتاپ یک کسب و کار اینترنتی می باشد که می تواند نیاز های اساسی هر فرد در هر جای دنیا را برطرف کند. در حقیقت استارتاپ به کسب و کاری گفته می شود که مقیاس پذیر است یعنی ابتدا باید یک حوزه کاری کوچک تاسیس شود و به مرور زمان باید افراد بیشتری به این کسب و کار اضافه شوند. خیلی از افراد فکر می کنند استارتاپ کسب و کاری می باشد که نو و کپی نیست درحالی که یک استارتاپ می تواند حتی یک ایده کپی باشد و قبلا کسی آن را راه اندازی کرده باشد.
چیزی که شما در این بین باید به آن توجه داشته باشید آینده نگری در خصوص کسب و کارتان است تا بتوانید در دراز مدت بازار را متحول کنید. همچنین استارتاپ به این معنی نیست که شما در یک حوزه کاری نوین فعالیت کنید بلکه در حوزه های سنتی هم می توانید یک استارتاپ راه اندازی کنید و به صورت آنلاین خدمات مورد نیاز عموم مردم مانند خرید زعفران را ارائه دهید.

 

ویژگی ها و تعریف استارت آپ

• برطرف کننده نیاز مشتری ها

یکی از ویژگی های استارتاپ این است که پاسخ به چندین نیاز باشد. به عبارتی ساده تر یک استارتاپی که در حوزه ارائه غذا به صورت آنلاین است باید علاوه بر نیاز های ابتدایی افراد اقدام به برطرف کردن نیاز های اساسی تری هم کند. برای مثال یک استارتاپ غذا در کنار ارائه غذا به صورت آنلاین که نیاز ابتدایی افراد است باید عکس و قیمت رستوران های شهر را در استارتاپ خود به مرور به وجود آورد تا افراد با مقایسه و بررسی دست به سفارش آنلاین غذا بزنند.

 

• قابلیت رشد کردن یا مقیاس‌ پذیری

یکی دیگر از ویژگی های استارتاپ ها قابلیت رشد کردن و مقیاس پذیری می باشد. یعنی یک استارتاپ به مرور زمان و آینده نگری بزرگ و بزرگ تر شود که در این مسیر اقدام به استخدام افراد دیگری هم برای گسترش استارتاپ خود کند. برای مثال یک استارتاپ در حوزه بستنی فروشی ابتدا می تواند یک شعبه داشته باشد و به مرور زمان شعب دیگر هم راه اندازی کند و خدمات رسانی خود را به حومه شهر هم ارتقا دهد.

 

• خلق کردن ایده یا کشف ایده

یکی دیگر از ویژگی های یک استارتاپ خلق کردن ایده یا کشف ایده می باشد. البته خیلی از استارتاپ ها هستند که ایده های جدید کشف نکرده اند اما روز به روز موفق شده اند اما خلق یک ایده جدید و بکر می تواند درصد پایینی شکست داشته باشد.

 

واژگان و اصطلاحات استارتاپی

استارتاپ ها ابتدا دارای اصطلاحات و واژه های تخصصی نبودند اما به مرور زمان وقتی استارتاپ ها در همه دنیا محبوبیت پیدا کرد واژه ها و اصطلاحات تخصصی دیگری هم به وجود آمدند. که ما در ادامه برای کسب اطلاعات بیشتر شما در این خصوص و راه اندازی یک استارتاپ خوب اقدام به بررسی مهم ترین آن ها کرده ایم.

• Acqui-hired

وقتی یک شرکت شکست می خورد و یک فرد با سرمایه فکری اش آن را خریداری می کند.

 

• Angel investor

فردی می باشد که در مراحل اولیه یک ایده با پولی کم اقدام به سرمایه گذاری می کند.

 

• Burn rate

مقدار وجه نقدی می باشد که یک کارآفرین هر ماه در رابطه با سرمایه خود خرج می کند.

 

• Exit strategy

به معنی خروج از سرمایه، فروش یا حتی ادغام با شرکت دیگری در برنامه های آینده می باشد.

 

• Going public

عرضه اولیه عمومی است که کارافرین سهام شرکت خود را برای خرید به مردم می فروشد.

 

• Incubator

گروه هایی می باشد که با راهنمایی و تصخیص بودجه از کارافرین های نمونه پشتیبانی می کنند.

 

• Pivot

تصحیح دوره برای استارتاپ ها براساس یافته های به دست آمده از ازمایش و تجزیه تحلیل ها می باشد.

 

• Vesting

برنامه ای می باشد که براساس آن موسسان باید تا قبل از دریافت سهم کامل سهام خود در استارتاپ بمانند.

 

• Deck

یک فایل پاورپوینت ده اسلایدی می باشد که استارتاپ شما را به صورت مختصر و مفید باید نشان دهد.

 

• Disruptive Technology

فناوری می باشد که در یک استارتاپ شیوه کار را کاملا تغییر می دهد.

 

• SaaS

این اصطلاح در استارتاپ ها به معنی فروش اشتراک برای استفاده از نرم افزار است.

 

• LTV

به معنی ارزش عمر مشتری می باشد که دارای یک فرمول برای محاسبه است.

 

• CAC

این اصطلاح در استارتاپ ها به معنی هزینه جذب مشتری می باشد که بدون داشتن این عدد تهیه بودجه برای کمپین های بازاریابی کمی سخت است.

 

• Shoestring

به معنی بودجه ناکافی و بسیار کم در استارتاپ ها می باشد که یک تجارت در حال فعالیت با آن است.

 

• Bubble

این اصطلاح به معنی صنعت، بخش و یا حوزه ای می باشد که زیاد از حد ارزش گذاری شده و شرکت های نوپایی که روی آن سرمایه گذاری کرده اند اطلاعای از این بابت ندارند.

 

• Traction

این واژه به معنی ارزیابی معیار های اصلی است و سرمایه گذاران برای ارزیابی فرصت سرمایه ابتدا بر روی ترکشن تان نگاه می کنند.

 

مراحل شکل‌ گیری و تکامل یک استارت آپ

• نیازسنجی

اولین مرحله برای شکل گیری و تکامل یک استارت آپ نیاز سنجی می باشد که مهم ترین قسمت راه اندازی یک استارتاپ موفق است. چون تا یک فرد به یک کار مانند خرید لباس به صورت اینترنتی نیاز دارد به سراغ استارتاپی در این خصوص می آید.

 

• ساخت نمونه اولیه از ایده

برای راه اندازه یک استارتاپ باید ایده پردازی کنید و اگر در این بین گیر کنید و نتوانید ایده خوبی پیدا کنید به احتمال زیاد در استارتاپ تان موفق نخواهید شد. بهتر است ایده های مختلف خود را پیش یک متخصص این حوزه بیان کنید.

 

• MVP را به افراد ناشناس نشان دهید

ام وی پی راه حلی برای رفع مشکل های ایده و طرح تان می باشد که به وسیله آن ایراد های کارتان در می آید. بنابراین پس از ساخت نسخه کوچکی از محصول تان آن را به دور و بری هایتان نشان دهید تا از یک زاویه دید دیگر استارتاپ تان را بررسی کنند.

 

• جذب سرمایه گذار

پس از این مراحل اگر منابع مالی کافی برای راه اندازی استارتاپ خود ندارید بهتر است به دنبال سرمایه گذار باشید تا بتوانید به خوبی شروع به راه اندازی استارتاپ خود کنید.

 

تفاوت استارت آپ و کسب و کار

• سرعت رشد

ابتدایی ترین تفاوت استارت آپ ها با دیگر کسب و کار ها سرعت رشد شان می باشد. سرعت رشد استارتاپ ها به دلیل ایده های نوآورانه شان بسیار بیشتر از کسب و کارها می باشد.

 

• نحوه تامین سرمایه

از دیگر تفاوت های استارتاپ ها و کسب و کارها می توانیم به نحوه تامین سرمایه اشاره کنیم. استارتاپ ها با سرمایه تامین شده و اصولا زیاد به جلو می روند درحالی که کسب و کارها از طریق وام و قرض سرمایه خود را تامین می کنند.

 

• انگیزه و اهداف تجاری

یکی دیگر از تفاوت های یک استارتاپ با یک کسب و کار انگیزه و اهداف های تجاری شان می باشد. کسب و کار های کوچک ابتدا با سرمایه ای کم شروع به کار می کنند و ماهیت این کار لزوما بهتر کردن نحوه زندگی افراد و دریافت خدمات بهتر نیست. درحالی که استارتاپ ها سعی در رفع یک مشکل یا یک نیاز دارند و پول در ابتدا مسعله اصلی نمی باشد.

 

• میزان خطر ‌پذیری

از دیگر تفاوت های یک استارتاپ با کسب و کار می توانیم به میزان خطر پذیری آن ها اشاره کنیم. چون کسب و کار ها همواره در طول کار خود سعی در دوری کردن از ریسک ها و خطرات دارند درحالی که ریسک و خطر ذات یک استارتاپ می باشد و تا ریسک و خطر نباشد یک استارتاپ تبدیل به بهترین نمی شود.

 

شباهت استارتاپ با شرکت نوپا

• طراحی و پیاده

اولین شباهت یک استارتاپ با شرکت نوپا طراحی و پیاده سازی آن می باشد. چون ابتدا باتوجه به ایده اصلی مدل کسب و کار طراحی می شود سپس باید به سراغ سایر موارد مانند توسعه فنی و سیاست های کلی بازاریابی رفت.

 

• توسعه فنی

شباهت دوم یک استارتاپ با شرکت نوپا در توسعه فنی می باشد. در این مرحله یک استارتاپ باید اقدام به طراحی وب سایت یا اپلیکیشن کند تا کسب و کاری که راه اندازی کرده در دید مردم قرار بگیرد.

 

• دیجیتال مارکتینگ

سومین شباهت استارتاپ ها با شرکت های نوپا در خصوص دیجیتال مارکتینگ که همان بازاریابی و فروش محصول است می باشد. در این بین صاحب یک کسب و کار باید با اجرای یک برنامه دقیق بازاریابی استارتاپ خود را در کشور جا کند.

 

چه زمانی یک شرکت دیگر استارتاپ محسوب نمی‌ شود؟

برای پاسخ به این سوال چندین عامل وجود دارد تا یک شرکت تبدیل به استارتاپ شود. به طور کلی شرکت هایی مانند فیس بوک، گوگل، امازون، توییتر یا … کارشان را ابتدا به عنوان یک استراتاپ نوآورانه اغاز کرده اند و به مرور تبدیل به یک شرکت بزرگ شده اند. ماهیت یک استارتاپ پر کردن شکاف های موجود در بازار های فعالی و متحول کردن بازارهای سنتی می باشد و اگر یک شرکت نتواند این امر را انجام دهد دیگر استارتاپ محسوب نمی شود.

• رشد : وقتی یک شرکت دیگر استارتاپ محسوب نمی شود که روز به روز رشد نکند.

• اشتیاق محوری : وقتی یک شرکت دیگر استارتاپ محسوب نمی شود که به شور و شوق اهمیتی ندهد.

• ایجاد تغییر : وقتی یک شرکت دیگر استارتاپ محسوب نمی شود که از ابتدا تا انتها به یک منوال باشد.

• خلاقیت و تنوع : وقتی یک شرکت دیگر استارتاپ محسوب نمی شود که خلاقیت و تنوع در برنامه خود نداشته باشد.

 

چگونه استارتاپ بسازیم؟

برای ساخت یک استارتاپ ابتدا باید یک ایده نو و ناب داشته باشید که کسی تا به حال آن را راه اندازی نکرده است. البته می توانید از ایده های موجود هم که افراد دیگر استفاده کرده اند استفاده کنید اما شانس موفقیت تان بسیار نخواهد بود. در مرحله دوم باید اقدام به تحقیق در خصوص ایده نو خود کنید تا متوجه شوید امکان اجرا کردن اش در کشورمان وجود دارد یا خیر.
پس از این دو مرحله نوبت به بررسی بودجه و توان مالی می رسد تا وسط راه به مشکل برنخورید. پس از انتخاب ایده، بررسی ایده و توان مالی نوبت به تهیه و تولید طرح می رسد تا بدانید چه کارهایی باید کنید. در اخر نوبت به آزمایش، تست نمونه و طرح اولیه می رسد که در این خصوص باید از دور و اطرافیان خود کمک بگیرید تا بتوانید استارتاپ خود را راه اندازی کنید.

 

انواع استارت آپ

استارتاپ ها به طور کلی دارای انواع مختلفی هستند که ما می خواهیم مهم ترین آن ها را برای شما بیان کنیم تا با دیدی باز و جامع دست به راه اندازی استارتاپ تان بزنید.

• استارت آپ سبک زندگی

این نوع استارتاپ یک نوع استارتاپی می باشد که با زندگی روزمره ما در آمیخته شده باشد. برای مثال یک فرد دست به ارائه ماشین های برقی تفریحی در پارک ها می زند و در ازای آن مبلغی دریافت می کند.

 

• کسب و کارهای کوچک

نوع دیگری از استارتاپ ها کوچک هستند و یک خانوده مالک آن هاست. در این نوع استارتاپ یک نفر برای تامین مخارج خانواده و … خود آن را اداره می کند.

 

• استارتاپ‌ های گسترش‌ پذیر

در این نوع استارتاپ چند ایده جذاب یک ایده ناب را تشکیل می دهنذ و سود دهی و بازدهی بالایی هم دارد که به صورت خوشه های نوآور و خلاق باهم کار می کنند.

 

• استارتاپ ‌های اجتماعی

هدف به وجود آوردن این نوع استارتاپ ها بهتر کردن دنیا برای زندگی افراد می باشد بنابراین می توان گفت این نوع استارتاپ ها تنها برای کسب درامد نیستند و سوددهی بالایی هم ندارند.

 

دسته بندی استارت آپ ها

• خدمات

• فروشگاه

• سلامت

• مالی

• آموزش

• بازاریابی

• گردشگری

• فناوری

• بازی

• صنعت

• ورزش

• سوشال

• حمل و نقل

• مسکن

• اینترنت اشیا

• مدیا

• استخدام

• کشاورزی

• بیمه

• واقعیت افزوده

• بلاکچین

• حقوقی

• غذا

• داده

• روابط عمومی

• نرم افزار سازمانی

 

لیست مشاغل استارتاپ

• توسعه دهنده‌ ی صفحات وب و اپلیکیشن‌ های موبایل

از شغل های مهم استارتاپ ها می توانیم به توسعه دهنده ی صفحات وب و اپلیکیشن های موبایل اشاره کنیم. بنابراین اگر به دنبال یک شغل استارتاپی هستید ما توسعه دهنده ی صفحات وب و اپلیکیشن های موبایل که باید بر روی ساخت برنامه ‌های iOS و Android، نرم افزار اشکال زدایی، قدرت درک زبان ‌های مهم برنامه نویسی و …. تمرکز داشته باشند پیشنهاد می کنیم.

 

• مارکتینگ

کلمه مارکتینگ به معنی بازاریابی می باشد که خود کلمه بازاریابی هم به معنی نیاز سنجی بازار های هدف و تعریف چگونگی حضور در بازار است. این شغل یکی از مهم ترین مشاغل موجود در استارتاپ ها می باشد چون فروش بخشی از بازاریابی است و بازاریابی هم همه ی یک استارتاپ.

 

• مدیر اجرایی

از دیگر مشاغل استارتاپ ها می توانیم به مدیر های اجرایی اشاره کنیم البته مدیر اجرایی بودن بر روی یک استارتاپ کار سختی است بنابراین اگر می توانید به خوبی مشکلات و هرج و مرج را کنترل کنید این شغل یک گزینه خوب برایتان می باشد.

 

• متخصصین علوم داده

متخصصین علوم داده هم جزو مشاغل مهم یک استارتاپ می باشد و باید گفته تمامی شرکت ها و استارتاپ های بزرگ و کوچک به آن نیاز دارند.

 

آموزش فاندر ها در استارتاپ

فاندر یک کلمه انگلیسی می باشد که معنی فارسی آن بنیان گذار یا موسس می باشد. البته در سر تا سر دنیا تعاریف و معنی های بسیاری برای این کلمه انگلیسی وجود دارد که مهم ترین آن ها همین دو مورد بوده است. بنیان گذار فردی می باشد که تمامی مراحل ایجاد یک استارتاپ را به تنهایی پیش می برد.
این فرد در استارتاپ می تواند هم نقش تولید کننده و هم نقش عرضه کننده داشته باشد و ظاهر شود. همچنین این فرد که فاندر نام دارد دارای توانایی ‌های مختلفی است و در یک کلام می ‌توانیم بگوییم به تنهایی می تواند صفر تا صد یک استارتاپ را انجام دهد و جلو ببرد. البته این فرد باید یک سری آموزش های لازم در این خصوص ببیند که این اموزش ها عبارت هستند از :

• آموزش رهبری در کسب و کار

• آموزش اشنایی با بازاریابی دیجیتال

• آموزش مدیریت فرایند کسب و کار

• آموزش پرورش خلاقیت، ایده پردازی و نوآوری

• آموزش مدیریت ارتباط با مشتریان

• آموزش اشنایی با تجارت الکترونیک

• آموزش عوامل شکست استارتاپ ها

• آموزش بازاریابی الکترونیکی

 

هنر مدیریت استارت آپ بدون جذب سرمایه

برای مدیریت یک استارت آب بدون جذب سرمایه باید دارای هنر هایی باشد که مهم ترین و اصلی ترین آن ارزش گذاری بر روی ایده های اجرایی است. چون خیلی از افراد به محض اینکه یک ایده پیدا می کنند بدون توجه به نقص هایش شروع به کار کردن بر روی آن می کنند و در اخر هم با وجود سرمایه های زیادی که اعمال کرده اند با شکست مواجه می شود.
در این بین اگر یک ایده ناب پیدا کنید و سپس بر روی آن ارزش گذاری نمایید می توانیم بگوییم که بدون جذب سرمایه می توانید آن را راه اندازی کنید. چون یک ایده ناب که ارزش گذاری هم شده می تواند به یک استارتاپ موفقی تبدیل شود که همه خواهان استفاده از آن هستند بدون اینکه نیازی به جذب سرمایه های هنگفت برای آن باشد.

 

اصول راه اندازی استارتاپ‌

هر استارتاپ موفقی حین راه اندازی باید از یک سری اصول پیروی کند تا بتواند بهترین شود. به همین دلیل ما تصمیم گرفته ایم اصول راه اندازی استارتاپ موفق و خوب را به شما بگوییم تا حین راه اندازی استارتاپ خودتان و دوستانتان به آن ها توجه داشته باشید.

• تحقیق و بررسی های خود را انجام دهید

• ایجاد یک طرح توجیهی کسب و کار

• برنامه ریزی مسائل مالی

• ساختار کسب و کار را انتخاب کنید

• نام تجاری خود را انتخاب و ثبت کنید

• دریافت مجوزهای مربوطه

 

استارت آپ موفق یعنی چه؟

وقتی کلمه استارتاپ در میان باشد پای نکات مهمی به میان می آید که در صورت اجرای مو به مو و دقت به آن ها یک استارتاپ می تواند موفق باشد. در حقیقیت حین راه اندازی استارتاپ تان این جمله را به یاد داشته باشید که مهم ترین مرحله در رشد یک درخت مراحل اولیه رشد آن می باشد و اگر به درستی این مراحل طی شود توانایی و تحمل آن در هر شرایطی به جای کم شدن افزایش می یابد. بنابراین اگه به دنبال دانستن نکات مهم در خصوص یک استارتاپ موفق هستید نگاهی به مطالب موجود در ادامه بیندازید.

• وجود بنیانگذاران حرفه ای و باتجربه

• وجود یک تیم حرفه ای با روحیه کاری بالا

• وجود یک استراتژی رشد حرفه ای

• وجود محصولی مورد نیاز همه

• وجود یک بازاریابی و مارکتینگ خوب

 

اشتاباهات مرگبار در استارت آپ ها

اگر در راه اندازی یک استارتاپ یک سری اشتباهات رخ بدهد هرچند کوچک می توان گفت موفقیتی در آن استارتاپ وجود نخواهد داشت. بنابراین باید سعی کنید اشتباهات مرگبار در استارتاپ ها را بدانید تا با توجه به آن ها بهترین استارتاپ را راه اندازی کنید. به همین منظور در ادامه به شرح رایج ترین اشتباهات مرگبار در استارتاپ ها پرداخته ایم :

• اولین اشتباه، شروع کار در شرایط آرمانی و کسب درآمد رویایی

• دومین اشتباه، نیاز مشتری را به درستی درک نکرده اید

• سومین اشتباه، عدم استفاده از مربی خوب با فرض همه چیز دانی

• چهارمین اشتباه، انتخاب هم تیمی‌ های نامناسب برای کسب و کار

• پنجمین اشتباه، عدم توجه به اولویت کسب درآمد برای کسب و کار

 

استارتاپ های ایرانی

• دیجی کالا

یکی از استارتاپ های ایرانی معروف و محبوب در کشور ما دیجی کالا می باشد که بی شک می توان گفت بهترین فروشگاه اینترنتی است. این سایت که ده سال از آغاز آن می گذرد در ابتدا تنها یک سایت برای نقد و بررسی کالاهای دیجیتال بود و امروزه با آینده نگری هایش محصولات متنوعی در دسته بندی های مختلف به هم وطنان ارائه می دهد.

 

• آپارات

از دیگر استارتاپ های ایرانی می توانیم به آپارات اشاره کنیم که اولین سرویس اشتراک ویدئوی ایرانی است. این استارتاپ که یازده سال از تاسیس آن گذشته تغییرات زیادی کرده و یکی از جدید ترین سرویس هایش پخش زنده است. درآمد این استارتاپ از تبلیغات کلیکی و نمایشی در ابتدای ویدئو ها می باشد.

 

• تخفیفان

تخفیفان اولین استارتاپی می باشد که در زمینه ارائه تخفیف های گروهی فعالیت خود را از ده سال پیش آغاز کرد. هم اکنون این استارتاپ در زمینه های مختلف دست به ارائه تخفیف های گروهی زده و در آن شما هر تخفیفی از هر سایت اینترنتی که بخواهید می توانید پیدا کنید.

 

• اسنپ

اسنپ نیز یک استارتاپ دیگر در زمینه حمل و نقل یا همان تاکسی اینترنتی می باشد که هفت سال از تاسیس آن می گذرد. این استارتاپ هم اکنون بزرگ ترین استارت آپ در زمینه تاکسی اینترنتی است که اکثر مردم برای مسافرت های داخل شهری از آن استفاده می کنند.

 

استارت آپ های خارجی

• بایت دانس

استارتاپ معروف و محبوبی در دنیا که در رتبه اول قرار گرفته بایت دانس می باشد. این استارتاپ به کمک هوش مصنوعی و الگوریتم‌ هایی که دارد اطلاعات کابران را در فضاهای مجازی رصد می کند و پس از بررسی به مشتریان خود می فروشد.

 

• دی‌ دی چاکسینگ

دومین استارتاپ در دنیا دی دی چاکسینگ می باشد و یک استارتاپ حمل و نقل و تحویل غذاست که در مناطق مختلف شهر چین فعالیت می کند.

 

• استرایپ

سومین استارتاپ معروف در دنیا که امریکایی است استرایپ می باشد و دست به فراهم کردن امکاناتی برای پرداخت آنلاین زده است. با این استارتاپ دیگر نیازی نیست برای پرداخت های مالی خود به دستگاه های خودپرداز مراجعه کنید.

 

• اسپیس‌ ایکس

راه انداز این استارتاپ معروف خارجی ایلان ماسک می باشد به طوری که اسپیس ایکس یکی از باارزش ترین استارتاپ های دنیا شده است. این استارتاپ در حوزه حمل و نقل فعالیت می کند تا افراد مشکلی برای رفت و آمد یا حمل و نقل های خود نداشته باشند.

 

چالش ها و فرصت های استارتاپ ها در ایران

هر یک از استارتاپ ها در هر حوزه ای دارای یک سری چالش هستند. به طور کلی تمامی استارتاپ ها در ایران دارای دو چالش هستند که یکی از آن ها چالش های محیطی و دیگری چالش های داخلی هستند که در ادامه به شرح مختصر هر یک از این چالش ها اما به صورت جامع پرداخته ایم.

 

• چالش های محیطی

چالش های محیطی برای یک استارتاپ کاملا غیر قابل کنترل هستند چون بیشتر آن ها خارج از محیط استارتاپ ها قرار دارند و هر استارتاپی نمی تواند به تنهایی آن ها را رفع کند. از مهم ترین بخش های چالش های محیطی می توانیم به تامین مالی و سرمایه گذاری اشاره کنیم. چون وقتی نتوانیم پول یا همان سرمایه و یا شتابدهنده مناسب را برای استارتاپ خود جذب کنیم در مراحل جدی تر قطها به مشکل برخواهیم خورد.

 

• چالش های بین المللی

 

• چالش های داخلی

چالش های داخلی برعکس چالش های محیطی غیر قابل کنترل هستند و صاحبان استارتاپ ها می توانند به تنهایی آن ها را رفع کنند. این چالش ها مسائلی مانند بازاریابی، مدیریت راهبردی، جهت گیری و تبلیغات نامناسب، عدم شناخت نیاز مشتری، عدم تناسب محصول و بازار، تیم سازی نامناسب که ممکن است از هم پاشیده شود و … هستند.

 

ویزای استارتاپ چیست؟

ویزای استارتاپ یکی از انواع استارتاپ می باشد و برای کسانی هست که می خواهند در خارج از کشور یک کسب و کار داشته باشند. در این بین کشور هایی که مهاجر می پذیرند براساس شرایط های مختلف متقاضیان راه های متفاوتی جلوی راه این افراد قرار می دهند که ویزای استارتاپ یا استارتاپ ویزا نام دارد.
به عبارتی ساده تر وقتی یک فرد قصد دارد در خارج از کشور کسب و کار داشته باشد کشور مقصد مانند کانادا با ارائه یک سری امکانات و زیرساخت مناسب سعی در جذب پدیده های دنیای نوآوری دارد. در استارتاپ ویزا یا ویزای استارتاپ یک معامله دو سر برد انجام می شود به طوری که هم صاحب استارتاپ و هم کشور پشتیبان از این معامله سود زیادی خواهند برد.

 

استارتاپ چیست pdf

در تعریف اینکه استارتاپ چیست در کنار معنا و مفهوم استارتاپ ها با اصول و مبانی یک استارتاپ آشنا شدید. در این بین متوجه شدید که با وجود استارتاپ ها دیگر لازم نیست برای خرید یک محصول یا پرداخت یکی از کارهای بانکی مان در ترافیک شهر ها و صف های طولانی قرار بگیریم. بلکه با وجود استارتاپ های مختلف در حوزه های متفاوت در هر زمان و هر مکان می توانیم به آن چیزی که می خواهیم دست پیدا کنیم.
همچنین متوجه شدید که استارتاپ یک ایده خام می باشد که با تلاش و کوشش می توانیم آن را تبدیل به یک ایده بزرگ کنیم که بهترین است. البته در این راه آزمون و خطاهایی وجود دارد که اگر آن ها را با دقت طی کنید در زمانی کم صاحب یکی از استارتاپ های بزرگ در دنیا خواهید شد که بهترین خدمات را به افراد می رساند.

 

جمع بندی نهایی

در جمع بندی نهایی این مطلب پیدایش، همان طور که با ما همراه بودید سعی کردیم درباره استارتاپ چیزهای جامع و کاملی به شما بگوییم تا شما هم صاحب یکی از بهترین و معروف ترین استارتاپ های دنیا شوید. در این مطلب ابتدا به بررسی این موضوع پرداختیم که باید بر روی ایده تان کار کنید چون مهم ترین محصول اولیه یک استارتاپ وجود یک ایده خوب و پر و بال دادن به آن می باشد. در سخن اخر این مطلب امیدوار هستیم از مطالب فوق نهایت بهره را برده باشید و با استفاده از آن ها دست به ساخت یک استارتاپ خوب و موفق بزنید.

به اشتراک گذاری مطلب در