خدمات پیدایش

خدمات شتاب دهنده ها شامل چه مواردی است؟

عموما شتاب دهنده ها حمایت های مادی و معنوی محدودی از استارتاپ ها دارند که خیلی از آنها بین بسیاری از شتابدهنده ها مشترک است، پیدایش نمی خواهد با استارتاپ ها و افراد حاضر در استارتاپ مانند کالا برخورد کند، حمایت مختصر و محدودی از آن ها انجام دهد و اگر سود آور نبودند آن ها را رها کند، پیدایش می خواهد از زمان تولد ایده تا زمان تجاری سازی کامل آن همراه، شتاب دهنده و حامی تیم استارتاپ باشد.

 

پیدایش چه کارهایی برای استارتاپ ها انجام می دهد؟

شتاب دهنده ها آمده اند تا به استارتاپ ها کمک کنند و به همراهی آن ها بپردازند. درحال حاضر در کشور ایران هم شتابدهنده های بیشماری مشغول فعالیت هستند که خدمات بسیاری از آنها مشترک است و تقریبا مشابه همدیگر، این خدمات عموما در حوزه آموزش، مربی گری، کمک مادی محدود، حمایت در زمان محدود و … خلاصه می گردد. آی کن در طرح پیدایش سعی کرده هر آن چیزی را که در حدود دو دهه تجربه در حوزه نرم افزار و بازار پیدا کرده است دراختیار صاحبان ایده و استارتاپ قرار دهد و به پیدایش آن ها کمک نماید.

 

استارتاپ ها چه خدماتی را از آی کن در طرح (شتابدهی) پیدایش خواهند گرفت

 

فضای کار: فضای کار فقط یک میز نیست، در طرح پیدایش سعی شده هر آن چیزی که محیط کار نیاز دارد مانند میز، شبکه، تلفن، اینترنت، لپ تاپ، کامپیوتر، سرور و… برای استفاده تیم های استارتاپی فراهم شود.

 

شبکه سازی: یک پروژه استارتاپی برای شروع، رشد و بلوغ نیاز به متخصصین در حوزه برنامه نویسی، مشاور اداری، مالی و حقوقی تحلیل، گرافیک، بازاریابی و… دارد؛ آی کن سعی دارد با توجه به دامنه گسترده ارتباطات خود در حوزه منابع انسانی و شبکه های فناوری دغدغه تامین نیروی کار و منابع انسانی را از گروه های استارتاپ تا حدود زیادی رفع کند.

 

حمایت مدیریتی: زیاد پیش آمده شنیده باشیم که پول مهمترین عنصر یک استارتاپ هست اما واقعیت موارد متعددی می باشد که نشان می دهد مدیریت و استراتژی های مدیریت، مدیریت تیم و حتی منابع انسانی در شتاب، رشد و بلوغ یک استارتاپ به مراتب مهمتر از پول و حمایت مادی است. تجربه گرانبهای آی کن در حوزه مدیریت که در طرح پیدایش دراختیار استارتاپ ها قرار می گیرد به یقین به شتابدهی ایشان کمک بیشتری خواهدکرد.

 

حمایت حسابرسی و حقوقی: مباحث مرتبط با ثبت نرم افزار ، برند، صورتهای مالی، مالیات و … معمولا جزو مورادی هست که در آغاز یا حتی میانه راه مورد توجه استارتاپ ها قرار نمی گیرد و اگر بگوییم عدم توجه به این موارد خود یکی از عوامل مهم شکست استارتاپ ها هست خیلی بی راه نگفته ایم از این رو ما در طرح پیدایش علاوه بر مشاوره در حوزه حسابرسی و حقوقی همراهی های لازم را نیز با شرکت ها خواهد داشت.

 

حمایت معنوی: بهرحال بهره گیری از مشاوران شرکت آی کن، حضور درکنار تیم های آی کن، حضور در پروژه های بزرگ ملی شرکت و حتی اجرای پروژه های پایلوت که می تواند مورد حمایت آی کن قرار گیرد می تواند گامی بلند برای استارتاپ ها به منظور رشد باشد.

حمایت مادی: هر کسب و کاری برای زنده ماندن و رشد کردن نیاز به حمایت مادی دارد و این جزو پیش نیاز های غیرقابل انکار هر کسب و کار برای بلوغ و حضور در بازار است، آی کن سعی دارد بدون در نظر گرفتن محدودیت از پیش تعیین شده برای مباحث و حمایت های مرتبط با مسائل مالی، به تمام دغدغه های منطقی و مرتبط با برنامه ریزی کسب و کار پاسخ دهد.

حمایت علمی و فنی: تولید بیش از ۵۰ محصول متفاوت و استفاده از تکنولوژی های مختلف، تیم تولید نرم افزار آی کن را جزو تیم های منحصر به فرد ایران در حوزه تخصصی نرم افزار قرار داده است و حضور تیم های فنی استارتاپ در کنار تیم های قدرتمند و باتجربه آی کن فرصت کم نظیری را برای ایشان به همراه خواهد آورد.

مشاوره بازاریابی: اینکه چه محصولی با چه ویژگی هایی تولید شود، چه زمانی به بازار عرضه شود، در چه بازاری به چه روشی و با چه قیمتی عرضه گردد از مهمترین مسائلی است که یک استارتاپ باید به آن بپردازد، تولید و عرضه بیش از ۵۰ محصول به بازار و رهبری بازار برای برخی نرم افزار ها تجربه ای گران را نصیب تیم بازرگانی آی کن نموده است و در نظر دارد این تجربه را در راستای اجرای طرح پیدایش و بهبود شتاب تیم ها در اختیار استارتاپ ها و شرکت های نوپا قرار دهد.

جذب سرمایه گذار: ارتباط گسترده با شرکت های صاحب نام و البته خوش نام در حوزه سرمایه گذاری و حمایت مادی مناسب ایشان از پروژه های استارتاپ نوید این را به استارتاپ ها خواهد داد که با حمایت مادی آی کن و سرمایه گذارنی که همکار تجاری آی کن هستند، دیگر مشکلی برای شروع و رشد پروژه وجود نخواهد داشت.

بازار مشتریان آی کن: بیش از ۲۰۰۰ مشتری اعم از نهاد ریاست جمهوری، وزارتخانه ها، سازمان های کشوری، سازمان ها و ادارت دولتی تهران و ۳۰ استان دیگر، شرکت های بزرگ و صاحب نام ملی در حوزه های مختلف اعم از فناوری، صنعت، تجارت و … یک بستر بالقوه و آماده را برای اجرا در اختیار صاحبان استارتاپ قرار خواهد داد. صاحبان ایده و شرکت های نوپا می توانند به موارد فوق بیش از یک میلیون کاربر فعال که از نرم افزارهای آی کن استفاده می کنند را نیز اضافه کنند. پر واضح هست شرایط ذکر شده می تواند یک سکوی پرش بلند برای استارتاپ ها باشد.

دفاتر و نمایندگی های آی کن در استان ها: بجز تهران که ستاد و دفتر مرکزی گروه مهندسی آی کن در آن واقع شده است، استارتاپ ها می توانند روی حضور آسان در ۳۰ استان دیگر هم حساب کنند. بدیهی است این ظرفیت بالقوه می تواند در رشد و ارتقا استارتاپ ها و البته کاهش و صرفه جویی هزینه های ایشان بشدت موثر و قابل اتکا باشد.

استفاده از برند آی کن جهت برند سازی استارتاپ: برند سازی از مهمترین کارهایی است که از همان روز اول اجرای رسمی کار و هنگام ورود به بازار باید استارتاپ ها انجام دهند، برند قوی علاوه بر بالا بردن ارزش استارتاپ می تواند تاثیر به سزایی در شتاب و توسعه بازار محصول یا خدمت داشته باشد. حال در نظر بگیرید برند شما درکنار یک برند بزرگتر وارد بازار شود، قطعا این عمل می تواند سرعت رشد و برند سازی را برای استارتاپ بالا ببرد و آی کن بدون هیچ پیش شرطی به رشد برند استارتاپ های مورد حمایت پیدایش خواهد پرداخت.

سایر: در کنار توضیحات فوق که شاید خیلی از آنها مختص طرح پیدایش آی کن است خدمات بی شمار دیگری نیز در انتظار استارتاپ ها و پرسنل فعال در استارتاپ خواهد بود که درجلسات حضوری با تیم های استارتاپ به تشریح آنان پرداخته خواهد شد.

به اشتراک گذاری مطلب در