درآمد اینترنتی برای استارتاپ چه جایگاهی دارد؟

در این مقاله پیدایش به این می پردازیم که چطور می توان درآمد های اینترنتی بدون سرمایه داشت. استارتاپ ها می توانند از این طریق کسب درآمد داشته باشند. این نوع درآمد از طریق کسب و کار اینترنتی ممکن می شود. بنابراین سعی می کنیم راجع به کسب و کار اینترنتی و این که چگونه می تواند درآمد اینترنتی بدون سرمایه داشت بیشتر بحث کنیم.

 

درآمد اینترنتی چگونه؟

درآمد اینترنتی امروزه با رواج استفاده از اینترنت برای کسانی که با روش های کسب درآمد اینترنتی آشنا هستند ممکن شده است. فقط باید کمی وقت بگذارید و راجع به کسب درآمد های اینترنتی مطالعه و تحقیق کنید.
استارتاپ ها به نیت کسب درآمد راه اندازی و توسعه می یابند. ممکن است استارت آپ از یک ایده کوچک شروع شود با یک تیم دو نفره یا بیشتر. حتی ممکن است صاحب استارتاپ فقط یک فرد باشد. وی با ایده ای که فکر می کند می تواند نیاز بخشی از بازار را مرتفع سازد، سعی می کند با پرورش آن ایده و تبدیل آن به عمل، کسب درآمد داشته باشد.
از آنجایی که بسیاری از استارتاپ ها امروزه کارشان را بر بستر اینترنت شروع می کنند، درآمد های اینترنتی می توانند یا اولین و شاید تنها درآمد آنها از کسب و کارشان باشند. به گونه ای که استارت آپ آنها یک کسب و کار اینترنتی قلمداد شود.

به برخی از این درآمدهای اینترنتی در اینجا اشاره می شود. مخصوصا درآمد اینترنتی بدون سرمایه مدنظر هستند.

 

 

کسب درآمد اینترنتی در استارتاپ ها

درآمد های اینترنتی، برای برخی از استارت آپ ها تنها و شاید یکی از منابع درآمدی باشند. از آنجایی که معمولا استارت آپ هایی که این روزها در بازار شروع به کار کرده اند، سعی می کنند از امکاناتی که اینترنت در اختیار آنها قرار داده است به نحو مطلوبی استفاده نمایند فعالیت خود را در بسترهای اینترنتی نیز گسترش داده اند.
استارتاپ ها یا به عنوان کسب و کار اینترنتی صرف این روزها ظهور پیدا کرده اند و یا به کسب درآمد های اینترنتی به عنوان یکی از روش های کسب درآمد نگاه می کنند. در هر دو صورت روش های کسب درآمد های اینترنتی متنوع است که در اینجا به برخی از آنها اشاره می شود.
نقشی که کسب درآمد های اینترنتی می تواند برای استارت اپ ایفا کند، می تواند مشکلات مالی استارت آپ را حل کند و یا ممکن است آنقدر استارتاپ بر کسب و کار اینترنتی متمرکز شده باشد که تنها محل درآمد استارتاپ از درآمد های اینترنتی اش باشد.

 

درآمد از تبلیغات

برخی از استارت اپ ها بر این فرض استوار است که مخاطب جذب محتوای تولید شده توسط استارت اپ یا خدمات رایگانی که ارائه می کند شود و سپس از وجود مخاطبان فعالی که هر روز به وب سایت یا شبکه اجتماعی استارت اپ سر می زنند، از طریق تبلیغات کسب درآمد کند.
این نوع کسب و کار اینترنتی این روزها بسیار رایج است. و افراد بسیاری از این محل، کسب درآمدهای اینترنتی دارند.
تولید محتوای آموزشی رایگان، و یا موضوعاتی مانند طنز و غیره از این دست است. به طور مثال اگر بخواهیم نمونه ای از کسب درآمد اینترنتی بدون سرمایه را مثال بزنیم می توان به صفحه های آشپزی یا وب سایت های آموزش در حوزه های مختلف اشاره کرد.
درآمد های اینترنتی چنین صفحه ها یا وب سایت هایی از طریق گرفتن تبلیغات از دیگر وب سایت ها، کسب و کارها، سازمان ها و شرکت هاست.

 

دیجیتال مارکتینگ

حوزه گسترده دیجیتال مارکتینگ از بازاریابی ایمیلی گرفته تا تولید محتوا و طراحی سایت، سئو، بازاریابی محتوایی، بازاریابی شبکه های اجتماعی همگی خدماتی هستند که زیر چتر دیجیتال مارکتینگ انجام می شوند.
هر کدام از این موارد می تواند درآمد اینترنتی بدون سرمایه محسوب شود و یا با سرمایه محدودی به صورت آنلاین درآمد های اینترنتی داشت.
مخصوصا این روزها که بازار دیجیتال مارکتینگ حسابی گرم است و افراد بسیاری بازاریابی محصولات و کالاهای خود را به بازاریابی دیجیتال سپرده اند.
بسیاری از استارتاپ ها می توانند در این حوزه شکل گرفته و درآمد های اینترنتی خود را در این حوزه داشته باشند و به عنوان کسب و کار اینترنتی، به مشتریان خدمات ارائه نمایند.

کسب درآمد

فروش

 

الف) فروش کالای فیزیکی

فروش از دیگر خدماتی است که استارت اپ ها می توانند بخش یا کل خدمات خود را به آن اختصاص داده و درآمدهای اینترنتی داشته باشند، اگر فروش به صورت آنلاین باشد.
استفاده از مزیت فروش آنلاین که هم فروش را برای مخاطب تر آسانتر کرده و هم امکانات کمتری برای راه اندازی فروشگاه در اختیار استارت آپ قرار می دهد هم می تواند باعث رشد و توسعه کسب و کار اینترنتی استارت آپ شده و بتوان کسب درآمد اینترنتی از این طریق داشت. فروش در دنیای مجازی و از طریق اینترنت، تنوع بسیار زیادی دارد.
فروش می تواند شامل کسب درآمد های اینترنتی از طریق فروش محصول فیزیکی باشد و یا کالای مورد معامله، الکترونیکی باشد.

 

ب) فروش کالای الکترونیکی

در مورد فروش الکترونیکی در کسب و کار اینترنتی می توان مثال های متعدد زد. از فروش کتایهای الکترونیکی مانند کاری که آمازون انجام می دهد، تا فروش مقاله های علمی نشریات علمی معتبر که پایگاه های اطلاعاتی مدت هاست آن را انجام می دهند.
تا فروش کتاب الکترونیکی در اپلیکیشن های مختلف فروش کتاب مانند فیدیبو و غیره همه می توانند جزو فروش کالای الکترونیکی باشند.
کسب درآمد اینترنتی از این طریق می تواند برای استارت آپ بسیار مفید باشد. زیرا با تولید محتوای این کتابها و فروش آن ها بدون آنکه هزینه ای بابت چاپ آنها صرف شده باشد استارت اپ می تواند درآمد فعالی داشته باشد که در بسیاری از موارد کسب درآمد اینترنتی بدون سرمایه هم تلقی شود و یا نیاز به سرمایه کمتری نسبت به موارد مشابه در دنیای سنتی باشد.

 

فروش خدمات

فروش خدمات هم می تواند درآمد های اینترنتی داشته باشد. خدماتی چون ترجمه، تولید محتوا، طراحی وب سایت، مشاوره های مالی، مشاوره های روانشناسی، ملکی، کسب و کار و غیره همگی می توانند از طریق اینترنت انجام شوند.
این نوع کسب و کار اینترنتی، می تواند درآمد اینترنتی بدون سرمایه در پی داشته باشد. به گونه ای که با عرضه این تخصص ها در بسترهای رایگان اینترنتی می توان استارتاپ هایی را راه اندازی کرد که منجر به کسب درآمد اینترنتی شوند و مشتریان از طریق اینترنت، بتوانند از این خدمات استفاده کنند.

 

فروش دوره های آموزشی

آموزش هم می تواند یکی از موارد کسب و کار اینترنتی باشد که باعث کسب درآمد های اینترنتی می شود و امروزه طرفداران خود را دارد.
بسیاری از افراد، از تخصص خود این روزها کسب درآمد اینترنتی دارند. به این گونه که مثلا اگر تخصصی در زمینه برنامه نویسی، طراحی وب سایت، موشن گرافیک، ویرایش فیلم و عکس و موارد دیگر دارند، دوره های آموزشی برگزار می کنند.
به این ترتیب بسیاری از افراد می توانند به صورت غیر حضوری در این دوره ها شرکت کرده و در هزینه های رفت و آمد و گاها اسکان خود صرفه جویی نمایند و از دیگر سو صاحبان استارت اپ هم می توانند درآمد های اینترنتی خود را داشته باشند.
امروزه بسیاری از موارد غیر از تخصص هایی که در بالا به آن اشاره شد به این صورت در قالب کارگاه آموزشی آنلاین، دوره های آموزشی ضبط شده، و … از طریق وب سایت ها، شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها به فروش می رسد.

درامد اینترنتی استارتاپ

 

کسب درآمد اینترنتی مسیری برای توسعه و رشد استارتاپ ها

همان طور که در مقاله به آن اشاره شد، و مثال هایی از کسب درآمد اینترنتی آورده شد، بسیاری از مشاغل و استارتاپ ها امروز می توانند در قالب یک کسب و کار اینترنتی، درآمد اینترنتی بدون سرمایه داشته باشند. تنوع موضوعات و حوزه هایی که می توان از آن کسب درآمد اینترنتی داشت، بسیار متنوع است. و به دلیل آنکه بازدهی کسب و کارهای اینترنتی سریع تر از کسب و کارهای سنتی مرسوم است، می تواند به عنوان شتابدهنده استارتاپ عمل نماید و نگرانی های مالی صاحبان ایده استارت اپ را در ابتدای شروع فعالیت خود تا حدودی برطرف نماید. به شرطی که استارت آپ ها به ضرورت ایجاد کسب و کار اینترنتی و کسب درآمد اینترنتی واقف بوده و از فعالیت در این حوزه غافل نشوند.
مخصوصا توجه ویژه ای به بسترهایی که می توانند از آنها درآمد اینترنتی بدون سرمایه کسب کنند، داشته باشند و از راه اندازی استارتاپ خود در این بسترهای رایگان مانند سایت های فروش، شبکه های اجتماعی، پیام رسان هایی که توانسته اند کاربران ایرانی را به خود جلب کنند بیشترین بهره را ببرند.
مهم این است که در کنار این توجه، دانش استفاده بهینه از این بسترهای رایگان که در اختیار همگان قرار دارد را هم داشته باشند. پس از کسب درآمد های اینترنتی برای راه اندازی، توسعه و رونق استارت اپ خود غافل نشوید.

 

چند نکته مهم در مورد کسب درآمد از اینترنت

– خلاقیت در این مسیر یعنی درآمد بیشتر. برای کسب درآمد از اینترنت حتما مد نظر داشته باشید که هر چه کار خلاقانه تری انجام دهید، مخاطبان بیشتری را جذب می کنید.

– بررسی بازار کار و مشتریان. فراموش نکنید بازاریابی مهم ترین کار برای فروش بیشتر است. حتما این کار را به صورت تخصصی برای کسب و کار خود انجام دهید و توجه ویژه را به آن داشته باشید.

– تحلیل رقبا. این روزها کسب و کار های آنلاین بازار داغی دارند و محبوب هستند. برای توسعه کسب و کار خود بخصوص در استارتاپ ها باید بازار رقبای خود را تحلیل کنید.

 

استارتاپ موفق

 

۳ استارتاپ موفق در جهان که بدون سرمایه اولیه شروع کرده اند؛

 

۱. استارتاپ Basecamp

آغاز کار با یک برنامه مبتبی بر وب

 

۲. استارتاپ MailChimp

آغاز کار با انجام پروژه های جانبی اما در حال حاظر به یکی از پلتفرم های اتوماسیون بازاریابی جهانی تبدیل شده است.

 

۳. استارتاپ  Braintree

آغاز کار با یک پلتفرم پرداختی