کسب درآمد اینترنتی با راه اندازی استارتاپ
گویا زمانه تغییر کرده است و دیگر فرمول های قبلی برای راه اندازی استارتاپ و کسب و کار جدید تنها پاسخگوی نیازهای رو به رشد بازار نیست. به گونه ای که بسیاری از افراد این روزها علاقه مند هستند که کسب و کار اینترنتی داشته باشند.
برخی از صاحبان ایده برای راه اندازی استارتاپ ها هم به دلایل مختلف مایل اند که از مزایای کسب درآمد از اینترنت، حداکثر استفاده را کرده و استارتاپ خود را بر این مبنا راه اندازی کرده اند.
اگر شما هم ایده خلاقانه یا جدیدی برای راه اندازی و مدیریت کسب و کار جدیدی در ذهن دارید این مقاله می تواند به شما کمک کند تا با استفاده از امکانات و ابزارهایی که اینترنت در اختیار همگان قرار داده است با راه اندازی کسب و کار اینترنتی، استفاده تجاری از این امکانات کرده و استارتاپ خود را با هدف کسب درآمد از اینترنت راه اندازی و توسعه دهید.
کسب درآمد از اینترنت چرا و چگونه؟
به راستی چرا باید این گزینه را هم هنگام راه اندازی و مدیریت کسب و کار مورد توجه قرار داد؟ چرا تا این حد کسب درآمد اینترنتی و راه اندازی کسب و کار اینترنتی مهم است؟ سوال جالبی به نظر می رسد.
-کاهش هزینه ها
از آنجایی که این روزها کسب درآمد از طریق روش های سنتی به دلیل تورم بالا، و هزینه های جانبی بسیاری که به کسب و کارها تحمیل می شود مشکل شده است، برخی به این فکر افتاده اند که بخش اعظم هزینه های راه اندازی و مدیریت کسب و کار را حذف کرده و با کسب درآمد از اینترنت و راه اندازی کسب و کار اینترنتی با کاهش هزینه ها استفاده بهینه ای از امکانات در اختیار داشته باشند.
پس کاهش هزینه ها یکی از این دلایل است.
-محدود نبودن به مکان و زمان خاص
کسب و کار اینترنتی، کسب وکاری است که نیازی به مکان خاصی ندارد و می تواند از هر نقطه ای در جهان، و در هر حالتی امکان پذیر باشد.
کسب درآمد از اینترنت، می تواند بسیاری از محدودیت های مکانی، زمانی و دیگر مشخصه هایی که ممکن است مانع رشد و مدیریت کسب و کار شود را بردارد.
مرتفع ساختن بسیاری از ناهمواری ها که بیشتر آنها ناشی از نداشتن سرمایه لازم است از دیگر دلایلی است که کسب و کار اینترنتی این روزها مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است.
-ایجاد فرصت های جدید
کسب و کار اینترنتی توانسته است برای بسیاری از افرادی که مثلا دچار معلولیت هایی هستند که امکان کمتری برای استخدام یا حضور فیزیکی در محل های کار دارند فرصت های تازه ای خلق کند.
همچنین کسب درآمد از اینترنت گزینه مناسبی برای افرادی است که ترجیح می دهند مدیریت کسب و کار خود را از منزل دنبال کنند.
وجود فرصت های کمتر در شهرهای کوچک تر هم دلیل دیگری است که کسب و کار اینترنتی توانسته است نظر بسیاری از افراد را مخصوصا در این شهرها به خود جلب کند و محدودیت جغرافیایی را تا حدود بسیاری مرتفع سازد.
– ارتباط با بازار به راحتی
در کسب و کار های اینترنتی، صاحبان کسب و کار به آسانی می توانند به بازار متصل شوند و به راحتی با مشتریان خود ارتباط برقرار کنند. در این بین توسعه و رشد شبکه های اجتماعی را نیز نباید نادیده گرفت. زیرا بسیاری از کسب و کار های اینترنتی در این بستر راه اندازی می شوند و صاحبان کسب و کار تعامل بیشتری را با مشتریان و مخاطبان جامعه هدف خود دارند.
-کسب درآمد اینترنتی، شروع استارتاپ
بسیاری از استارتاپ ها می توانند از مزایای کسب درآمد اینترنتی استفاده کنند تا اولین گام های خود را در بازار هدف بردارند. به گونه ای که بسیاری از انواع کسب و کار اینترنتی در مدت زمان کمتری به کسب درآمد رسیده اند و کسب درآمد اینترنتی می تواند برای کسانی که در ابتدای مسیر راه اندازی استارتاپ هستند گزینه مناسبی باشد.
پس همان طور که تاکنون به آن اشاره شد دلایل بسیاری وجود دارد که به نظر می رسد کسانی که در کار مدیریت کسب و کار هستند باید به آن توجه ویژه داشته باشند و گزینه کسب درآمد اینترنتی را از نظر دور نگاه نداشته و از آن غافل نشوند.
همچنین همان طورکه اشاره شد، جبران هزینه های راه اندازی، توسعه و مدیریت کسب و کار با کسب درآمد اینترنتی می تواند محقق شود.
به گونه ای که می توان با راه اندازی کسب و کار اینترنتی و کسب درآمد اینترنتی، شاهد کاهش قابل ملاحظه ای در هزینه ها در هر کدام از مراحل استارتاپ بود.
ملزومات کسب درآمد اینترنتی برای استارتاپ ها
حال بعد از این که با مزایای کسب درآمد اینترنتی آشنا شدیم باید بدانیم که در کسب درآمد از اینترنت چه نکاتی را باید مدنظر قرار دهیم. چگونه می توانیم روی کسب و کار اینترنتی حساب کرده و از آن توقع و انتظار سود و کسب درآمد داشته باشیم.
-باور داشتن تیم به نوع کسب و کار اینترنتی
نکته مهم آن است که باید تیمی که قرار است استارتاپ کار مدیریت کسب و کار را با آن انجام دهد با این مساله و نوع کسب و کار اینترنتی آشنایی داشته و به نتیجه آن باور داشته باشد.
-دادن فرصت زمانی مناسب از سوی مدیریت کسب و کار
این تیم مخصوصا مدیریت کسب و کار باید فرصت زمانی مناسبی به تیم همکار بدهد تا به نتیجه مطلوب یعنی کسب درآمد از اینترنت دست یافت. زیرا مانند هر کسب و کار دیگری، کسب و کار اینترنتی نیاز به زمان و صبر و بردباری تیم دست اندرکار دارد تا به نتیجه مورد انتظار دست یابد.
-آشنایی با ابزارهای مدیریت کسب و کار اینترنتی
کسب درآمد اینترنتی هنگامی محقق می شود که افراد با ابزارهای این نوع کسب و کار آشنایی داشته و بتوانند استفاده بهینه ای از این ابزارها در جهت تحقق اهداف استارتاپ خود داشته باشند.
کسب درآمد اینترنتی نیاز به آموزش، ممارست، تمرین و روحیه آموزش پذیری و دانش پذیری دارد. به گونه ای که افراد آماده آموزش در هر مرحله ای باشند. زیرا از آنجایی که قرار است بستر کسب درآمد از اینترنت باشد، باید همواره خود را آماده هماهنگی با تغییرات و روزآمدسازی هایی که ممکن است در این فضا انجام شود نمایند.
-روحیه همکاری بین افراد
از آنجایی که ممکن است همکاری ها هم در کسب و کار اینترنتی، به صورت آنلاین و از طریق اینترنت باشد باید افرادی که در تیم استارتاپ مشغول فعالیت هستند دارای روحیه همکاری، انتقاد پذیری، هماهنگی با تغییرات، انعطاف پذیر باشند تا بتوانند در مسیر کسب درآمد اینترنتی، موفق تر باشند.
روش های کسب درآمد اینترنتی
استارتاپ ها بسته به هدف، برنامه و ایده ای که بر اساس آن بنا نهاده شده اند می توانند از انواع روش های کسب درآمد از اینترنت استفاده کنند.
ممکن است هدف ابتدایی و اصلی استارتاپ فقط کسب درآمد اینترنتی باشد یا بخشی از هزینه های مدیریت کسب و کار خود را از طریق کسب درآمد از اینترنت تامین نماید.
بنابراین به حجم درآمدی که استارت آپ طراحی کرده است که بتواند کسب درآمد اینترنتی داشته باشد انواع مختلف روش کسب درآمد از اینترنت وجود دارد.
در اینجا برخی از دسته بندی هایی که می تواند برای کسب درآمد اینترنتی وجود داشته باشد آورده شده است:
-فروش محصول
کسب درآمد اینترنتی از فروش که هر کدام می تواند به دو بخش تقسیم شود.
به گونه ای که ممکن است فروش محصول نهایی استارتاپ باشد که قرار است به صورت اینترنتی انجام شود. یا ممکن است اصل استارت آپ بر این هدف بنا نهاده شده باشد که کالاهای دیگران را در قالب یک بستر اینترنتی به فروش برساند و سهم خود را از این کسب درآمد اینترنتی بردارد.
-فروش خدمات
فروش خدمت هم انواع متنوعی دارد که می تواند بسته به هدف استارت آپ متفاوت باشد.
کسب درآمد اینترنتی از خدماتی مانند مشاوره گرفته تا خدمات دیجیتال مارکتینگ و یا آموزش در حوزه های مختلف می تواند کسب درآمد از اینترنت را محقق سازد.
-فریلنسری
شاید نتوان برخی از فعالیت هایی که با عنوان فریلنسری مطرح می شوند را در قالب استارت آپ قرار داد ولی برخی از آنها را می توان در چارچوب استارت آپ ها هم مطرح کرد. اموری مانند کسب درآمد اینترنتی از طراحی سایت، بسیاری از خدمات مرتبط با حوزه دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی دیجیتال از امور مربوط به بازاریابی محتوایی، تولید محتوای متنی، تولید محتوای ویدئویی، خدمات مرتبط با سئو، بازاریابی شبکه های اجتماعی می توانند در قالب فریلنسری گنجاند.
اما این موارد که گفته شد هر کدام می تواند در قالب استارت آپ هایی با ابعاد و حجم متنوع هم انجام شود.
مهم این است که بسیاری از این موارد می تواند کسب درآمد از اینترنت را هم فراهم کرده و به عنوان روشی از روش های کسب درآمد اینترنتی مطرح شوند.
نتیجه بحث
بنابراین همان طور که در مقاله بالا پیدایش ذکر شد، انواع و اقسام روش های کسب درآمد اینترنتی وجود دارد که می توان هم در آغاز مسیر استارت آپ و هم در ادامه مسیر آن کمک کند تا استارتاپ برای رفع نیازهای خود از روش کسب درآمد از اینترنت استفاده کرده و ضمن آنکه بتواند دایره مشتریان خود را بسیار بیشتر از کسب وکارهای سنتی افزایش دهد، بتواند مدیریت کسب و کار خود را با نحو شایسته ای انجام دهد.
در این مقاله با برخی از روش های راه اندازی کسب و کار اینترنتی و کسب درآمد اینترنتی هم آشنا شدید که می تواند طیف وسیعی را شامل شود و دامنه بزرگی از مشاغل را که در قالب اینترنت و به صورت آنلاین انجام شود در زیر چتر خود گرد آورد. آنچه مهم است این است که بتوان با استفاده از امکانات فراهم شده توسط اینترنت که بسیاری از آنها رایگان و در اختیار همه هستند، آینده کسب وکار خود را با کسب درآمد اینترنتی تامین کرد.
[…] رشد اینترنت و نفوذ بیشتر آن در بین کاربران در سراسر جهان استفاده از […]
[…] این مقاله به این می پردازیم که چطور می توان درآمد های اینترنتی بدون سرمایه داشت. استارتاپ ها می توانند از این طریق کسب […]
جالب بود